top of page

EXPERTS IN
SUPPLY CHAIN EN LOGISTIEK

Pijl naar beneden

Big enough to leverage, small enough to care

Bij BrixAdvice werken we op het snijvlak van supply chain management en engineering, en zijn we ons bewust van de complexe afwegingen die nodig zijn om uw logistieke processen optimaal te laten werken.

COMPLEXITEIT

De voorkeuren van klanten veranderen net als markttrends voortdurend, waardoor aanpassingsvermogen voor bedrijven cruciaal is. Tegenwoordig impacteert technologie voortdurend de traditionele processen, waardoor integratie van de supply chain een vereiste is. De beschikbaarheid van de juiste resources, regelgeving en duurzaamheidseisen voegen hier nog extra complexiteit aan toe.

Logistieke engineering en supply chain planning vormen de basis van een modern bedrijf. Ze werken hand in hand om de stroom van goederen en informatie te harmoniseren. Bij BrixAdvice doen we er daarom ook alles aan om onze klanten te voorzien van de benodigde capaciteiten om deze uitdagingen aan te gaan.

BrixAdvice experts tackling challenges

18

Jaren ervaring

+200

Tevreden klanten van groot tot klein

+400

Succesvolle projecten

>35

Teamleden

SERVICES

DIENSTEN

Word vandaag nog lid van het Brix team!

We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons groeiende team bij BrixAdvice te versterken. Ben jij klaar voor een schitterende carrière in supply chain consulting?

BEWEZEN SUCCES

Undertaking A Warehouse Scan For A Leading FMCG Company

Performing An Innovation Study For A Big Pharma
Company

Conducting A Large-Scale Warehouse Tender For A Major FMCG Company

KLANTEN

bottom of page