top of page
Logistics engineering ensures seamless supply chains

Logistics engineering

Om de supply chains efficiënt te laten functioneren in deze snel evoluerende wereld moet elk onderdeel naadloos op elkaar zijn afgesteld. Ontdek hoe onze expertise op het gebied van Logistics Engineering van pas komt.

Onze expertise

Logistics Engineering betreft het ontwerpen, analyseren en optimaliseren van de beweging van goederen, informatie en middelen binnen een supply chain netwerk. Het gaat om het verfijnen van de processen die ervoor zorgen dat jouw producten hun bestemming op de meest efficiënte, kosteneffectieve en betrouwbare manier bereiken.

 

De afgelopen jaren hebben wij belangrijke ervaring opgedaan op het gebied van lay-out optimalisatie, magazijnaanbestedingen, transportoptimalisatie en het implementeren van een breed scala aan (semi-)geautomatiseerde oplossingen. Het team van Brixadvice staat klaar om u te ondersteunen bij deze veranderingen, zowel voor een grootschalig herontwerp als een kleinere verbetering binnen een bestaande site..

Diensten die we aanbieden

Vincent Van Raemdonck, Logistics Operations & Engineering Lead

"Logistieke engineering is niet alleen het tekenen van de juiste lay-out of het implementeren van de nieuwste technologie. Het gaat om het vinden van de best mogelijke balans tussen middelen en service."

Vincent Van Raemdonck, Logistics Operations & Engineering Lead

Building your supply chain,
Brix by Brix

Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of eerder advies zoekt bij een klein probleem, ons team staat klaar om je te helpen. Samen bereiken we meer.

bottom of page