top of page
Supply chain innovators and top-tier consultants at BrixAdvice

Werken bij BrixAdvice

Kom meer te weten over onze toewijding aan persoonlijke groei, de balans tussen werk en privé en het uitzonderlijke team dat dit alles mogelijk maakt.

Overtref verwachtingen

Sluit je aan bij onze gemeenschap van supply chain innovators. Wij geloven in het koesteren van talent, het vormen van topconsultants en het stimuleren van een high performing culture. Bij ons vind je een dynamische omgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw groei onze prioriteit is. Ontdek wat het betekent om deel uit te maken van ons team.

Elk BrixAdvice lid krijgt een precieze training
BrixAdvice University

Ons uitgebreide trainingsprogramma van 18 maanden voor nieuwkomers en onze op maat gemaakte plannen voor ervaren professionals zorgen ervoor dat elk teamlid precies de training krijgt die hij of zij nodig heeft. Van het aanscherpen van essentiële soft en hard skills tot het onder de knie krijgen van presentatie vaardigheden op C-niveau, onze aanpak garandeert dat je trainingstraject op een unieke manier is ontworpen om je carrière vooruit te helpen. Ons team van professionals van gerenommeerde consultancy bureaus en top-werknemers van de industriële sector bevordert een cultuur van levenslang leren en groei.

Klaar voor de start?

Ontdek een werkplek die waarde hecht aan continu leren, pleit voor een evenwichtig leven en sterke banden stimuleert. Samen geven we een nieuwe definitie aan supply chain excellence.

bottom of page