top of page
Reshape the future of global logistics

Ontdek BrixAdvice

Ontdek onze belangrijkste engagementen, visionaire leiders en leer hoe we de toekomst van de wereldwijde logistiek een nieuwe vorm geven.

Welkom bij BrixAdvice

"We zijn een team van doorgewinterde supply chain-experts die zich inzetten om jouw bedrijfsactiviteiten te revolutioneren. Met een uitgebreid en diepgaand inzicht in diverse industrieën brengen we een fris perspectief in elk project. Als boutique adviesbureau willen we bedrijven voorzien van flexibele data- gedreven supply chain-oplossingen die groei en veerkracht stimuleren in deze snel evoluerende wereld."

- Louis Verheyen, Managing Director

Louis Verheyen Managing Director at BrixAdvice

We're big enough to leverage,
small enough to care

BrixAdvice experts share a customer-centric approach

De kracht van BrixAdvice

We geloven als boutique consultancy gespecialiseerd in supply chain en logistieke engineering in de centrale rol van een supply chain om tegemoet te komen aan de steeds veranderende eisen van de klant.

 

In de afgelopen 17 jaar hebben we het voorrecht gehad om met meer dan 200 klanten samen te werken, variërend van marktleiders tot snelgroeiende kleine en middelgrote ondernemingen. Wat ons onderscheidt, en waar onze klanten steeds op kunnen vertrouwen, is onze klantgerichte aanpak, onze overtuiging van de kracht van kennisdeling en onze absolute toewijding aan het behalen van succes. Deze pijlers vormen de optimale basis voor duurzame, hoogwaardige partnerschappen op basis van vertrouwen.

Sluit je bij ons aan!

Ontdek een werkplek die waarde hecht aan continu leren, een evenwichtig leven en sterke banden stimuleert. Samen streven we naar supply chain excellentie.

bottom of page